De Kluswinkel

De Kluswinkel biedt ondersteuning aan Lelystedelingen op het gebied van woning- en tuinonderhoud.

Het Werkbedrijf Lelystad zet mensen in die ervaring hebben in het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden. Onder begeleiding van een leermeester leren zij het mooie vak van klusjesman en het omgaan met klanten. Als u het materiaal haalt, dan helpen zij u met de montage. Weet u niet wat u precies wat u nodig heeft? Geen nood, de kluswinkel komt kijken en geeft u advies.

Kunnen de medewerkers de klus niet klaren, dan voorzien zij u altijd van een adequaat advies en een doorverwijzing naar een partij die u verder kan helpen. Zij richten zich met name op de groep mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

 

Onderhoud & reparaties

Heeft u een klus waar u al tijden tegenop ziet? De allround vakmensen kunnen vrijwel alle klussen aan. Zij werken niet met standaardprijzen, maar maken altijd een offerte op maat. De medewerkers van de Kluswinkel komen vooraf kijken en spreken met u de werkzaamheden door. Daarna ontvangt u een offerte. Er worden geen kosten voor de offerte en het intakegesprek gerekend.

U kunt ook een strippenkaarten kopen, deze geven recht op het afnemen van klussen tegen een vooraf vastgesteld tarief. Hoe meer uren worden ingekocht des te groter is het voordeel. Er zijn 3 kaarten. Goud, zilver en brons. Voor meer informatie en de tarieven: Kluswinkel – Lelystad – Strippenkaart

Voor de klussen die onder Onderhoud & reparaties vallen, zie: Kluswinkel – Lelystad – Woningonderhoud

 

Huurders van Centrada

Bent u huurder van Woningcorporatie Centrada en heeft u geen onderhoudsabonnement, dan voert het klusbedrijf alle klussen die onder het abonnement vallen gratis voor u uit. De enige voorwaarde is dat u zelf het materiaal koopt.

 

Onderhoud aan de tuin

De Kluswinkel kan u helpen bij alle voorkomende klussen in de tuin. Van het plaatsen van erfafscheidingen, onkruidvrij maken van de tuin, tot het snoeiwerk. Heeft u een tuinhuisje dat in elkaar gezet moet worden? Geen probleem, zij klaren die klus. De medewerkers van de Kluswinkel komen altijd vooraf kijken en maken voor u een offerte op maat.

De kluswinkel kent ook een tuinabonnement: Kluswinkel – Lelystad – Tuinonderhoud

 

Gereedschappen uitleen

Veel gereedschap dat u niet vaak gebruikt, kunt u bij de Kluswinkel lenen. Denk aan een rolsteiger, heggenschaar of een hogedrukreiniger. Dit soort gereedschappen heeft u niet vaak nodig waardoor het niet rendabel is het zelf aan te schaffen. Bij de Kluswinkel kunt u veel van die gereedschappen gewoon huren. De prijslijst vindt u hier: Kluswinkel – Lelystad – Gereedschapuitleen