KBO Flevoland Klaverjastoernooi 2022

Na een paar jaar van stilte heeft het toernooi weer plaatsgevonden op donderdag 17 november 2022. Ditmaal was de KBO-Zeewolde de gastheer. Zij hebben gezorgd voor een mooie locatie waar dit toernooi kon worden gespeeld en ook voor een goede verzorging van de aanwezige spelers.

Het aantal spelers was dit jaar helaas wat minder dan bij voorgaande gelegenheden, maar dat mocht echter de pret niet drukken. De sfeer was gezellig en naast het “fanatieke” spelen was er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

KBO-Lelystad deed dit jaar mee met 12 deelnemers en moest als winnaar van het vorige toernooi de beker verdedigen. En dat hebben we dan ook gedaan! Ook nu kwamen we als afdeling als winnaar uit de bus en mogen we de beker weer voor een jaar in ons bezit houden.

De winnaar van dit toernooi was mevrouw Gerarda Jansen (Lelystad) met 5869 punten. De 2e en 3e plaats waren voor leden uit Dronten terwijl plaats 4, 5 en 6 weer voor leden van Lelystad was.’ Bij elkaar een prima prestatie van onze afdeling.

KBO-Zeewolde bedankt voor de goede organisatie!