Mijnkwaliteitvanleven.nl

Dit is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland en KBO-PCOB is één van de partners.

 

Ervaart u belemmeringen bij het ouder worden? Of zorgt u als mantelzorger voor uw kind, partner, een ander familielid of bekende in uw omgeving? Of denkt u om andere redenen na over een gezonde leefstijl? Dan wordt u uitgenodigd om mee te doen aan mijnkwaliteitvanleven.nl.

 

Door mee te doen en de vragenlijst in te vullen, krijgt u een overzicht van uw persoonlijke situatie. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld duidelijk aangeven wat voor u belangrijk is of waaraan u behoefte heeft. Heel handig in een gesprek met uw zorgverlener of naaste.

 

Daarnaast geeft u een signaal af. U laat zien hoe het met u gaat, waar u behoefte aan heeft. De Patiëntenfederatie Nederland bundelt en analyseert alle signalen en maakt deze kenbaar aan beleidsmakers. Uw verhaal telt dus ook voor de samenleving.

 

De vragen gaan over: #  het dagelijks leven  #  gezondheid  #  woonsituatie en omgeving   #  hulpmiddelen, informele en professionele zorg

De uitkomsten op deze vragen van de gemiddelde Nederlander leest u op deze pagina: uitkomsten

 

Op de website is ook een aparte pagina voor senioren ingericht: Ouder worden en zelfstandig thuis wonen waarop u verhalen van andere ouderen leest en tips vindt.

 

Meld u aan en ontvang twee keer per jaar een vragenlijst.

 

Website: www.mijnkwaliteitvanleven.nl