Stem op KBO Afdeling Lelystad bij Rabo ClubSupport

Onder de naam Rabo ClubSupport keert de Rabobank een deel van haar winst uit aan (sport) verenigingen en stichtingen. De Rabobank-leden bepalen via een stemming waar een evenredig deel van het beschikbare bedrag naar toe gaat.

KBO Afdeling Lelystad heeft zich ook dit jaar weer aangemeld als deelnemende vereniging.

 

Stemmen

Alle Rabobank-leden ontvangen bericht over hoe te stemmen gedurende de stemperiode die loopt van 4 tot en met 26 september 2023. Ieder lid mag op 3 verenigingen of stichtingen stemmen.

U kunt stemmen door in te loggen bij de Rabobank. Klik op Service (tandwiel bovenaan de pagina op de website en onderaan in de app). Ga bij (tabblad) zelf regelen naar lidmaatschap (onderaan onder Algemeen). Daarna ga je naar (de tegel)  Club Support en u komt op de pagina Rabo Club Support waar u kunt stemmen (zoekterm club: KBO Lelystad).

Het zou fantastisch zijn als u uw stem uitbrengt op de KBO afdeling Lelystad. U vindt onze afdeling onder de Rabo regio: ‘Het nieuwe land’ . Deel dit bericht ook met uw familie en vrienden. Immers, hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe meer geld wij krijgen. Dit betekent een mooie aanvulling voor het organiseren van de activiteiten van onze afdeling.

U mag stemmen op drie doelen, dus u kunt ook stemmen op onze samenwerkingspartner PCOB-Lelystad.

 

Nog geen lid, maar wel een Rabo-rekening?

Bent u als Rabobank rekeninghouder automatisch lid en hebt u daardoor stemrecht? Nee, maar u kunt zich eenvoudig aanmelden! Dit gebeurt op dezelfde wijze als hierboven beschreven (inloggen bij de Rabobank  > ga dan naar service>  zelf regelen en vervolgens onderaan (onder Algemeen) naar lidmaatschap. Dat kost helemaal niets en heeft ook nog een aantal andere voordelen.

De uitreiking is op 3 oktober. Wij laten u via het Bulletin weten hoe hoog de opbrengst voor ons is geworden.

 

Voor meer info over het stemmen: Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club – Rabobank