Voor alle senioren: dus ook voor niet-leden!

De maanden juni, juli en augustus kunnen voor ouderen soms lastige maanden zijn omdat veel activiteiten stil liggen. Ouderen gaan in deze maanden – i.v.m. drukte – vaak juist niet op vakantie. Mede dankzij een gift van de Groene Sluis, kunnen de KBO en PCOB in Lelystad samen een aantal activiteiten organiseren in deze maanden.

U kunt zich aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Voor de Soos hoeft u zich niet aan te melden, u kunt daar gewoon binnen wandelen.

U kunt hier het volledige programma: printen

 

De Soos

Elke maandag
13:00 – 16:00 uur
Petruskerk
Botter 39-05, Lelystad
Bijdrage in de kosten: € 3 per persoon

Elke maandagmiddag kunt u terecht in een zaal van de Petruskerk voor het leggen van een kaartje, een spelletje of een leuk gesprek. Uiteraard is er dan ook een kopje koffie/thee met een koekje.
Misschien een leuk idee om eens langs te komen en te ervaren hoe leuk het kan zijn op de soos. Ook als u geen lid bent van de KBO of PCOB bent u gedurende de zomermaanden van harte welkom!
Het is een prima gelegenheid om mensen te ontmoeten en contacten te leggen met andere senioren.

Inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 

3 extra zomeractiviteiten

Voor onderstaande programma’s moet u zich vooraf aanmelden en vol = vol. U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina. Wilt u meerdere activiteiten volgen: vul dan per activiteit een formulier in.

 

Optreden van de Band Timeless

Donderdag 8 juni 2023
13:30-16:00 uur
MFA Zuiderzee
Waddenlaan 1
Toegang en 1e koffie/thee: gratis

TIMELESS is een zanggroep bestaande uit drie zangeressen en een zanger/geluidsman. Zij hebben een breed repertoire aan nummers, dat gaat van meezingers tot luisterliedjes, Nederlands of buitenlandstalig, van de jaren 50 t/m heden.

 

De hippe jaren zestig

Donderdag 6 juli 2023
14:00 -16:00 uur
Petruskerk
Botter 39-05, Lelystad
Toegang en 1e koffie/thee: gratis

Dit tijdperk dat de maatschappij en de sociale verhoudingen grondig wijzigde is het onderwerp van een boeiende lezing door Peter Schipper. Het is ook een feest van herkenning in beeld en geluid. De lichtbeelden worden afgewisseld met muziek uit de jaren zestig via originele singles op een ouderwetse platenspeler.

Bij alle verhalen en muziek hoort ook een kleine prijsvraag. Wie beantwoord de 8 vragen het beste? De winnaar krijgt een originele prijs.

 

Pizzapunten eten

Vrijdag 25 augustus 2023
16:00 – 18:30 uur
Petruskerk
Botter 39-05, Lelystad
Bijdrage in de kosten: € 5 per persoon

Wat is er gezelliger dan samen eten!  Herkent u dat? Een hele pizza is mij veel te veel en welke moet ik dan kiezen? Daarom bakken de Buurjongens voor u ter plekke pizza’s en kunt u uit verschillende punten kiezen.

 

 

Zomerprogramma KBO - PCOB aanmeldingsformulier

Door invulling van dit formulier meldt u zich aan voor één activiteit van het zomerprogramma van de KBO en PCOB in Lelystad. Voor het programma geldt: vol = vol. Daarom ontvangt u van ons een bevestigingsmail wanneer u aan de gewenste activiteit kunt deelnemen. Print de ontvangen bevestiging uit en neem de print mee naar de zaal als toegangsbewijs.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Klik in de balk en kies de activiteit waarvoor u zich aanmeldt. Wilt u meerdere activiteiten volgen, dan moet u per activiteit een formulier invullen.
Vul hier het gewenste aantal toegangskaarten in.
Eventuele bijzonderheden over mobiliteit of voedselvoorkeuren kunt u hier vermelden.