PROEFPANEL

Het “proefpanel” wordt in feite gevormd door een aantal mensen die van lekker eten en gezelligheid houden. Eten en gezelligheid wie houdt daar niet van denk ik dan. Iedere tweede woensdag van de maand komen zij bijeen in restaurant “Aan de Fonteyn“ om te genieten van een verrassingsmenu, en dat is echt een verrassing want van te voren weten we niet wat de kok voor ons in petto heeft. Wordt er iets geserveerd dat u echt niet lust dan komt de kok met een alternatief. Deelnemen aan de groep is voor ieder lid van KBO/PCOB mogelijk en natuurlijk vrijblijvend elke maand bepaalt uzelf of u meedoet. Voor dit verassingsmenu betaalt u € 19,95 en daar komt nog de prijs bij van de consumpties die u gebruikt. Ik nodig u van harte uit om dit eens te proberen de start is dit seizoen op:


elke tweede woensdag van de maand, start rondom 17.00 uur.

Wel even opgeven van tevoren bij Jan Kurk telefoon 0321-319802 en 06-18229241.

E-mailen mag ook j.ckurk1992@kpnmail.nl.

Wie weet misschien tot ziens,

______________________________________________________________

Persbericht

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland?

Ga eens met het openbaar vervoer!

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Datum:          woensdag 4 oktober 2023                                                                                                                    

Tijd:               10.00 – 11.30 uur

Locatie:         De Meerpaal / Kennisplein 2e verdieping, De Rede 80-82, Dronten

Telefonisch spreekuur

Wie graag telefonisch antwoord wil, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

Contactinformatie                              

OV-ambassadeurs

p/a YMCA (uitvoerder project)

Peterskampweg 12

8031 LK Zwolle       
tel. 038-454 01 30