Moviescoop Cinema

EMMELOORD

Cinema +       Filmmiddag voor de senioren.    Movieskoop Cinemas

De ouderenbonden organiseren op de 2e donderdag van de maand  voor de senioren een speciale filmvoorstelling.

Filmmiddag                                        

donderdag           

8 December 2022

Lunana:  A Yak in the Classroom

Ugyen is een jonge leraar in het moderne Bhutan. Hij vervult zijn taken, terwijl hij van plan is om naar Australië te gaan en daar zanger te worden. Als een terechtwijzijng sturen zijn suprieuren hem naar de meest afgelegen school ter wereld, in een ijzige Himalaydorp genaamd Lunana. Hij wordt verbannen uit zijn verwesterde comfort na een zware achtdaagse trektocht om er te komen. Daar vindt hij geen electriciteit, geen schoolboeken en zelfs geen schoolbord. Hoewel ze arm zijn, heten de dorpelingen hun nieuwe leraar hartelijk welkom, maar hij staat voor de zware taak om e dorpskinderen les te geven zonder middelen.


 

12 januari 2023

ALI & AVA

De onderwijsassistente Ava is zopas gescheiden van haar geweldadige echtgenoot. Ook de jongere Ali heeft een scheiding achter de rug, al verbergt hij dit voor zijn familie door nog met zijn ex samen te hokken. Als Brit met andere roots zet hij zich in voor de Aziatische gemeenschap in de Engelse stad. Ali en Ava ontmoeten elkaar en ervaren hetzelfde gevoel van eenzaamheid. Maar hun ontluikende liefde druist in tegen de verwachtingenvan hun familie en vrienden.


 

9 februari 2023

Nobody Has to Know

De Belg Phil woont en werkt op het Schotse eiland Lewis. Op een dag krijgt hij een beroerte waarna hij aan geheugenverlies lidt. Zijn chef Millie ontfermt zih over hem en maakt hem wijs dat ze voor zijn beproeving minnaars ware. Terwijl de passie tussen hen hoog oplaait en Phil zijn werk als landarbeider gestaag voortzet, vreest Millie de dag dat hij zich alles weer herinnert.


 

Film : Aanvang : 14.00 uur
Locatie : Movieskoop De Deel Emmeloord
Prijs : De entreeprijs bedraagt, € 8,00 (incl. koffie/thee en cake)

Extra : Wie na afloop bij Eindeloos een drankje nuttigt, ontvangt op vertoon
van het bioscoopkaartje een verrassings-hapje

Het is verstandig kaartjes tijdig te reserveren aan de kassa of telefonisch (0527-69 98 68),
op ma vanaf 19.30 uur; di-do vanaf 18.30 uur; wo-za-zo vanaf 13.30 uur; vr. vanaf 15.30 uur.
LIFT IS AANWEZIG.

TIP : Haal uw kaartjes voor de filmvoorstelling een paar dagen van te voren op bij de kassa van de bioscoop , U voorkomt hiermee lange rijen en lang wachten bij de kassa.

U bent van harte welkom.