Een hartelijk welkom bij de afdeling Zeewolde

Een kleurrijk welkom bij afdeling Zeewolde

welkom bij de afdeling Zeewolde

Als je op de hoogte wilt blijven, kijk dan regelmatig op "ACTUEEL", "BELANGENBEHARTIGING " en de “ACTIVITEITEN” pagina`s. Zo heb je altijd de meest recente informatie, over onze afdeling Zeewolde en ook de meest recente informatie over de activiteiten.

Wij willen u zo goed mogelijk informeren over alles wat ons bezig houd. Via deze weg, kunnen we u sneller voorzien van informatie op allerlei gebied, omtrent de KBO Zeewolde U kunt natuurlijk uw mening/reactie geven, graag zelfs, waardoor we de site zoveel mogelijk naar uw wensen kunnen opbouwen! Graag horen we jullie uw vragen, reacties, opmerkingen over de website, Dan kunnen we hem aanpassen aan de wensen van de leden, als dat mogelijk is.: Ons mailadres websitebeheerder.zeewolde@kboflevoland.nl Op dit e-mailadres bereikt u rechtstreeks de beheerder van onze website van KBO Zeewolde. Bent u nog geen lid? Geef u dan op door middel van de knop [Lid worden] rechts bovenaan. "Even Bijpraten" is het contactblad van KBO Zeewolde en verschijnt 10x per jaar. Op deze site in kleur te zien!!
Ons clubblad “Even Bijpraten”

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Aanmelden

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen